Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun 2018-2019 eğitim dönemi mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

BESYO Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikri Balta, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Ü. Ercüment Erdoğan, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Mezun olan öğrenciler adına konuşma yapan Uğurcan Bulut, “Dört yıl önce hayatım için kritik bir kararın eşiğindeydim. Başka bir okulda başka bir bölümü bırakıyordum. Ordu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunu kazanıp sevdiğim ve inandığım işi yapmak için yola koyulmuştum ve bunu başardım, sonunda üniversiteden birincilikle mezun oluyorum. Tüm hayatım boyunca maddi manevi desteğini esirgemeyen aileme, arkadaşlarıma, bilgi ve tecrübeleriyle bizleri aydınlatan hocalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Ü. Ercüment Erdoğan, “Genç bir üniversite olarak kısa sürede aldığımız mesafe bizleri mutlu etmekte ve gururlandırmaktadır. 2013- 2014 yılında 1 bölüm ve 80 öğrenci ile başladığımız eğitim- öğretim sürecimiz bugün 2 lisans programı ve 1 yüksek lisans programında yaklaşık 540 öğrenci ile devam etmektedir. Mezun öğrencilerimizin nitelikli birer öğretmen ve spor yönetici olmaları için gerekli bilimsel sosyal ve kültürel tüm yönlerinin gelişimi için gayret gösterdik ve inanıyoruz ki öğrencilerimizde tüm eğitim süreci boyunca kendilerini hem alanda hem de kişisel olarak donanım seviyelerini gerektiği düzeye çıkardılar. Tüm bu süreçte başta öğrencilerimizin aileleri olmak üzere öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikri Balta, “Ordu Üniversitesi olarak öğrencilerimizi ileri görüşlü, aklı ve bilimi rehber edinen, bilim üreten ve üretilen, bilgiyi paylaşan kişiler olarak yetiştirilmesine gayret etmekteyiz. Bu hedef doğrultusunda mezun olan öğrencilerimizi yetiştiren hocalarımıza ve onlara desteklerini hiçbir zaman esirgemeyerek buraya kadar gelip salonu dolduran velilerimize böylesine hayırlı evlatlar yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Mezun olan öğrencilerimizi Üniversite yönetimi olarak tebrik ediyor, onlara başarılı bir meslek hayatı, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikri Balta okul birincisi Uğurcan Bulut, okul ikincisi Veysi Çetin ve okul üçüncüsü Seval Yayla’ya başarı ödüllerini verdi. Tören kendi alanlarında dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi, mezuniyet kütüğüne plaket çakılması ve mezuniyet keplerinin atılmasının ardından sona erdi.

ODÜ Basın

Tarihi : 25-06-2019 15:55:29 / Düzenleme Tarihi :25-06-2019 16:57:35