Grafik Tasarımı Bölümü Mezuniyet Sergisi Açıldı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü 4’üncü sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan “Mezuniyet Sergisi’nin” açılış töreni Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi.

Sergi açılışına Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Celal Tezcan, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Zekai Tarakçı, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Zekai Tarakçı, bu yıl ilk mezunlarını verecek olan Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerinin ulusal ve uluslararası alanda daha önemli işlere imza atacağını ifade ederek serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Celal Tezcan, şehir ve üniversite bütünleşmesinin önemine vurgu yaparak Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Üniversitesinin birlikte pek çok bilimsel, kültürel ve sanatsal çalışma gerçekleştirdiğini, bu iş birliklerinin ileride de devam edeceğini belirterek son sınıf öğrencilerinin grafik tasarımı alanındaki çalışmalarının yer aldığı sergiye katkı sunanlara teşekkür etti. 

Açılış konuşmalarının ardından Karadeniz Bölgesi’nde kurulan ilk bölüm olma özelliği taşıyan ve bu yıl ilk mezunlarını veren Grafik Tasarımı Bölümü’nün son sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan ve çeşitli tekniklerle yapılan 135 eserin bulunduğu sergi gezildi. Serginin 11 Hazirana kadar Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde izleyicilerle buluşacağı bilgisi aktarıldı.

ODÜ Basın

Tarihi : 30-05-2019 14:26:56 / Düzenleme Tarihi :30-05-2019 15:27:30