Öğretim Materyalleri Sergisi’nin Açılışı Yapıldı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Türkçe, Okul Öncesi, Matematik ve Sınıf Öğretmenliği bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan “Öğretim Materyalleri” sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Eğitim Fakültesinde gerçekleştirilen sergi açılışına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Öğrencilerin “Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı” dersi kapsamında ve ilgili öğretim üyelerinin danışmanlıklarında hazırlamış oldukları çalışmaların bulunduğu serginin açılış konuşması gerçekleştiren Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Hayal Yavuz Mumcu, “ Günümüzde somut materyal kullanımının öğrenme üzerindeki olumlu etkileri tartışılmaz bir önem sahiptir. Bu bağlamda öğrencilerimizin söz konusu pedagojik becerileri kazanmaları ve öğretim ortamlarına yansıtmaları amacıyla bir dönem boyunca yapmış oldukları çalışmaların bu sergi kapsamında Eğitim Fakültesinde yer alan tüm öğretmen adayları ve öğretim elemanlarıyla paylaşılması amaçlanmıştır. ” dedi.

Açılış programının ardından Eğitim Fakültesi öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı öğretim materyalleri yer aldığı sergisi davetliler tarafından gezildi.

ODÜ Basın

Tarihi : 21-05-2019 16:42:48