ODÜSEM Öğrencisi Çağan Sönmez’den Piyano Resitali

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ODUSEM) piyano kursu öğrencisi 12 yaşındaki Çağan Sönmez tarafından piyano resitali gerçekleştirildi.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Konse Salonu’nda düzenlenen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sadıık Kılıç, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Ordu Üniversitesi Sürekli eğitim Merkezi piyano öğrencisi olan ve Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu 6’ncı sınıf öğrencisi olarak öğrenimine devam eden Çağan Sönmez, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Öğr. Gör. Varol Çiçek eşliğinde hazırlamış olduğu piyano resitalinde klasik müziğin ünlü bestecilerinin eserlerini seslendirdi. Resitalde, Johan Sebastian Bach'ın 1 numaralı envansiyonu ve Bure;  Friedrich Kuhlau'nun Opus 55, 1 numaralı sonatı;  Wolfgang Amedeus Mozart'ın K 545 piyano sonatı, Ludvig Van Beethoven'in Für Elisa ve Opus 49, 2 numaralı piyano sonatı; Johan Rahms 5 numaralı macar dansı , Frederic Chopin B 150 numaralı valsi; Eric Satie Gnossiene numara 1 ve Erdal Tuğcular Trakya havası gibi pek çok eser seslendirildi.

Gerçekleştirilen program sonrası Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, genç yeteneklerin desteklenerek isimlerinin Türkiye’de ve uluslararası alanda duyurulması gerektiğini, Ordu Üniversitesinin de desteklerinin her zaman devam edeceğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmasının ardından Prof. Dr. Tevfik Noyan ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Çağan Sönmez’e teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti.

ODÜ Basın

Tarihi : 13-05-2019 17:19:59 / Düzenleme Tarihi :14-05-2019 08:59:42