Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç "İDEX İstanbul" Fuarına Katıldı

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, dünyanın en büyük 3 fuarından biri olan 16’ncı İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı (IDEX İstanbul)’na katıldı.

Türk dental sektörünün tek uluslararası etkinliği konumunda olan ve  yerli-yabancı 300’ün üzerinde firma katıldığı IDEX İstanbul’da dental ünitelerden dental röntgen cihazlarına, implant sistemlerden laboratuvar ekipmanlarına kadar birçok ürün ve ürün grubu yer aldı..  Yeni ve modern mekânsal görünümüyle toplum sağlığı noktasında hizmetlerine yeni binasında devam eden Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi için incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’a Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Melih Ömezli eşlik etti.

Rektör Yarılgaç, “Modern mekânsal tasarımı, hasta dostu ve üstün teknolojik imkânlarıyla bölgesinde ve bölge çevresinde önemli tetkik, tedavi ve cerrahi faaliyetler gerçekleştiren Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültemizin diş sağlığı alanında ortaya konan son teknolojik ekipmanları sürekli takip etmesi ve çağın getirdiği son tıbbi teknik araçlarla donatılması noktasında IDEX fuarını yakından izleme gayreti içerisinde olduk. Fuar kapsamında Üniversitemizin sağlık alanında kendisine belirlediği hasta dostu ve toplum odaklı sağlık anlayışı misyonu çerçevesinde fuara katılan üretici firmalar ve teknik personel ile yoğun bir bilgi alışverişi gerçekleştirdik. Bu vesileyle dünyanın en büyük 3 fuarından biri olan 16’ncı IDEX fuarının gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu

Tarihi : 22-04-2019 15:50:56 / Düzenleme Tarihi :22-04-2019 16:52:50