Milli Eğitim Bakanı Selçuk, Üniversitemizde “2023 Eğitim Vizyonu”nu Anlattı

11.02.2019

Üniversitemiz ev sahipliğinde Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk tarafından “2023 Eğitim Vizyonu Tanıtım Toplantısı” gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Morfoloji binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un yanı sıra Ordu Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Hilmi Güler, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fikri Balta, Prof. Dr. Tevfik Noyan, Genel Sekreter Doç. Dr. M. Kenan Şahin, Ordu genelinde görev yapan milli eğitim müdürleri, akademik ve idari personeller katıldı.

Tanıtım toplantısı öncesi Morfoloji binası fuaye alanında Ordu’daki meslek liseleri tarafından açılan proje sergisini ve okul stantlarını gezen Bakan Selçuk, öğrenciler ile bir araya gelerek sergilenen projeler hakkında bilgi almasının ardından milli eğitim müdürlerine ve okul yöneticilerine Milli Eğitim Bakanlığının 2023 eğitim vizyonunu anlattı. Toplantı sonrası Bakan Selçuk protokol mensupları ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

Tarihi : 11-02-2019 14:33:18 / Düzenleme Tarihi :11-02-2019 15:34:57