Rektör Yarılgaç Ünye Meslek Yüksekokulunda İncelemelerde Bulundu

30.01.2019

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Ünye Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Ünye Meslek Yüksekokulu 2018 yılı büyük onarım faaliyetleri, laboratuvarların donanım gereksinimlerinin giderilmesi, fiziki ve akademik ihtiyaçlar hakkında bilgi aldıktan sonra Meslek Yüksekokulunda bulunan spor salonu, kantin ve yemekhane alanlarını yerinde inceleyerek görevli personeller ile görüştü.

Fiziki alanlara ilişkin Ünye’deki kampüs alanı hakkında olumlu gelişmelerin olduğunu belirterek Ünye’deki sivil toplum kuruluşlarının katkıları ile yeni kampüs alanının kesin tahsisinin tamamlandığını ifade eden Rektör Yarılgaç, “Ordu Üniversitesi fakülteleriyle bilimsel zeminde kendisini ispatlamış bireyleri topluma kazandırarak ulusal kalkınmaya katkı sunarken meslek yüksekokullarıyla da sektörel çerçevede insan kaynağı oluşturarak Türkiye’nin sosyo-iktisadi gelişimine destek sağlamaktadır. Ünye Meslek Yüksekokulu da bu anlamda teorik ve pratik bilgileri entegre bir biçimde yeni nesillere aktaran bir eğitim birimimiz olarak Ünye’deki sivil toplum kuruluşlarının destekleri sonucunda yeni yerleşkesinin tahsisini tamamlamıştır. Bu bağlamda Ordu Üniversitesinin yerleşkelerini geliştirmeye devam ederek öğrencilerine bilimsel, mesleki ve sosyal imkanlar sunmayı sürdürdüğünün altını çizerek bu çalışmalarda emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. ” dedi.

Tarihi : 30-01-2019 15:03:40 / Düzenleme Tarihi :30-01-2019 16:05:17