Anasayfa - Haberler

Kurumsal Yüzümüz Yenilendi

Ordu Üniversitesi 2019’a görsel kurumsal kimliğini yenileyerek giriyor. Üniversitemizin kuruluş aşamasındaki amblemi ve kurumsal renklerinden yola çıkılarak daha modern ve evrensel çizgiler taşıyan, Ordu Üniversitesi’nin kalite odaklı gelişim anlayışı ve bir “Dünya Üniversitesi” olma hedefine uygun olarak tasarlanan kurumsal kimlik çalışması aşamalı bir süreç sonucunda tamamlandı.

Bu süreçte, Ordu Üniversitesi’nin kuruluş aşamasından itibaren kullandığı mevcut amblem ve logosu üzerinde revizyona gidilerek biçimsel ve renksel düzenlemelerle daha modern bir görünüm elde edilmiştir. Renk sistemleri, logo kullanım esasları, antetli grubu gibi kurumsal kimliğin temel esaslarını oluşturan bölümler yeniden tasarlanarak tamamlanmıştır. Ek olarak, görsel kimlik bir kurumsal doku ile desteklenmiştir. Bu kurumsal doku, bir ızgara dizilimi üzerinde birbirine eklemlenerek çoğalan ve sonsuz varyasyonlara ulaşabilen geometrik birimlerden oluşmaktadır.

Tarihi : 28-12-2018 16:14:38 / Düzeleme Tarihi :31-12-2018 15:57:38