Ordu'da Yaşayan Üniversite Öğrencilerinin Üniversitemiz Bilgisayar Laboratuvarlarını Kullanımlarına İlişkin Duyuru

Ordu’da ikamet eden değerli üniversite öğrencileri,

Ordu Üniversitesi olarak Covid-19 pandemisi süresince eğitim ve öğretiminizi desteklemek amacıyla bütün imkanlarımızı hizmetinize sunma kararı aldık.

Bu kapsamda, Üniversitemiz bilgisayar laboratuvarları, üniversitenize ait öğrenci kimlik kartını ibraz etmek ve pandemi kurallarına riayet etmek şartıyla, hafta içi 10.00-16.00 saatleri arasında siz değerli öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır.

Üniversitemiz tarafından sizlere sağlanan dijital imkanlar sayesinde çevirim içi sınavlarınıza girebilir, ödev ve projelerinizi hazırlayabilir ayrıca derslerinize katılım sağlayabilirsiniz.

Bu zorlu süreci sağlıklı bir şekilde geçirmeniz temennisiyle, hepinize çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Prof. Dr. Ali Akdoğan

Rektör

Hizmet Verecek Birimlerimiz

Akkuş İlçesi: Akkuş Meslek Yüksekokulu