TÜBİTAK - BİDEB Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları

TÜBİTAK - BİDEB tarafından ülkemiz ve KKTC'deki tüm üniversitelerin ÖN LİSANS ve LİSANS ÖĞRENCİLERİ 'nin
ülkemizin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda bilimsel çözümler üretmelerini ve bu doğrultuda bilgi ve becerilerini arttıracak projeler geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla
2242 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLER ARAŞTIRMA PROJE YARIŞMALARI düzenlenmektedir.

Akıllı Şehirler ve Ulaşım,
Bilgi ve İletişim Teknolojileri,
Eğitim,
Enerji ve Çevre,
Gıda ve Tarım,
Makine İmalatı ve Otomotiv,
Sağlık,
Savunma, Uzay ve Havacılık,
Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik
kategorilerinde başvurular, 31 Mayıs 2019 tarihine kadar e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden alınmaktadır.

Yarışmanın Çağrı Duyurusu [ http://www.tubitak.gov.tr/bideb/2242 | www.tubitak.gov.tr/bideb/2242 ] adresinde yayınlanmıştır.
ÖĞRENCİ BİTİRME TEZLERİ 'nin Proje Hazırlama Rehberinde belirtilen formatta başvuru yapabildiği ve final yarışmasının 17 - 22 Eylül 2019 tarihleri arasında TEKNOFEST kapsamında yapılması planlanmaktadır.

NOT : Yarışmanın tanıtımı ve Bölge Sergi Süreçleri Bölge Koordinatörlüklerince yürütülmektedir.

BÖLGE MERKEZLERİ VE BÖLGE KOORDİNATÖRLÜKLERİ ADRESLERİ İçin Tıklayınız

Tarihi : 10-05-2019 17:59:36 / Düzenleme Tarihi :10-05-2019 18:00:25